Hoppet har chans att vinna Väsby Promotion Award 2021!

                                Bilden från vänster: Tina Claesson (samordnare/projektledare), Ewa                                                                     Vilhelmsson (coach/vägledare) och Fredrik Bernhardtz Sinkkonen                                                                         (coach/vägledare).
                                   Fotot är taget av Väsby Promotion

Samordningsförbundets insats som riktar sig till unga-vuxna, Hoppet, som även är en del av ESF-projektet ”Rätt stöd för mig!” är en av tre finalister till att vinna Väsby Promotion Award som ”Årets omställningsföretag”.

I nomineringen belystes det kreativa- och digitala omställningsarbetet som Hoppet gjort tillsammans med deltagarna.
För att få mer information om omställningen är du välkommen att ta kontakt med personalen.
 
-Det känns väldigt roligt att få bli uppmärksammad över det arbete som vi har gjort och gör! Vi är glada över våra deltagare och deras öppenhet samt lösningsfokus på att hitta nya arbetssätt som fungerar utifrån deras önskemål!
säger Tina Claesson, samordnare/projektledare.

Arkiv

Senaste kommentarer

-

Senate inlägg